Jobba på CombiQ

CombiQ vill ligga i framkant när det gäller teknisk innovation och smart industri. Vi brinner för att med ny teknik förändra vår verklighet och pressa gränserna för vad som är möjligt. Tillsammans formar vi framtidens industri och får maskiner att prata. Digitalisering och automatisering är framtiden. Delar du vår passion för att ta nya kliv och utveckla industrin? Vill du följa med oss på resan? Tveka inte att skicka in en spontanansökan.

Vårt Team

Kai Walkendorff

CEO

Joakim Nordén

SALES MANAGER

Bli en del av ett företag med ett syfte

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats där vi hela tiden strävar framåt. Den tekniska utvecklingens konstanta framåtanda gör det omöjligt för oss att inte tänka annorlunda. Vi på CombiQ vill hela tiden hålla jämna steg med nya upptäckter inom smart industri. Vill du också vara steget före och tänka nytt? Då är CombiQ en perfekt arbetsplats för dig.

Vem söker vi?

  • En lagspelare

Precis som vår produkt är våra medarbetare framåtlutade och lösningsorienterande. Tillsammans med sitt team skapar vi starka band internt men även externt med kunder. Är du en lagspelare som jublar lika mycket av kollegans framgång som din egen? Då har du hittat rätt.

  • En medresenär

Vill du åka på tre resor? Förutom din egen personliga resa också CombiQs resa in i en ständigt föränderlig digitaliserad värld – där vi vill ligga i framkant och sitta vid ratten. Lägg därtill den tredje resan, där du tillsammans med likasinnade kollegor får fira framgångar. Låter det spännande? Då har du hittat rätt.

  • Nyfiken

Vill du stilla din nyfikenhet? Har du ett teknikintresse som du vill leva ut även under dagtid. Kombinerar du detta med en liten släng av entreprenörskap? Ja, då har du definitivt hittat rätt.

Är du ständigt nyfiken? Har du ett sprakande teknikintresse du vill leva ut även under dagtid? Brinner du för utveckling och entrepenörskap? Ja, då har du definitivt hittat rätt.

Skicka en spontanansökan