VÅRT ERBJUDANDE

Lika enkelt att lyssna på en maskin som en människa

Vi erbjuder en helhetslösning för industriell Internet of Things (IoT) med egenutvecklad elektronik och molntjänst.

HELHETSLÖSNING

Optimera verksamheten

Fördelar med helhetslösning

Samla in sensorvärden
Genom en enkel och snabb installation kan du skicka realtidsdata från sensorer till molnet via ISN-sensorn.

Identifiera möjligheter
Få en fördjupad förståelse för dina maskiner, utrustning eller tillverkning genom att visualisera och analysera sensorvärden i molntjänsten.

Optimera verksamhet
Använd informationen för att förbättra verksamheten och produktkunskapen, eller skapa nya affärsmöjligheter.

DIGITAL VERKTYGSLÅDA

Mångsidig helhetslösning

Vår digital verktygslåda erbjuder en helhetslösning som passar alla branscher, oavsett organisationsstorlek eller tillverkare. Dessutom är vår tekniska lösning skalbar och kan anpassas efter varje organisations specifika behov. Du kan välja att använda hela eller delar av vår plattform, exempelvis endast den smarta ISN-sensorn och infrastrukturen för att skicka realtidsdata till egen molnlösning.

Den smarta sensorn, ISN (Industrial Sensor Node), samlar in data från varje individuell enhet. Basstationen samlar in data från ISN-sensorerna via Bluetooth och skickar sedan vidare den till molntjänsten CombiQloud med den inbyggda mobila datakommunikationen.

WHITELABEL

Med White Label-lösningen kan ni rebranda CombiQloud till ert eget varumärke och identitet, vilket blir er egen molntjänst men som driftas av oss. På så sätt kan ni leverera en anpassad och integrerad molntjänst till era egna kunder utan att behöva bygga en plattform från grunden.

CUSTOMER CLOUD

Med Customer Cloud-lösningen använder ni vårt REST API för att skicka sensorvärden till er egen molntjänst. Det ger er flexibilitet att dra nytta av vår robusta och säkra datainsamling via vår tekniska plattform, infrastruktur och ISN-sensor med basstation. På så sätt kan ni använda era befintliga molntjänster och komplettera dem med nya funktioner och tjänster eller välja utveckla en helt ny molntjänst.

INTERNA & EXTERNA SENSORER

Maximera insikterna

Med ISN har du tillgång till en mängd olika sensorsvärden. Förutom nio interna sensorer har ISN även tre portar för externa sensorer, vilka kan anpassas efter ditt behov. Vanliga sensorsvärden inkluderar vibration, temperatur och energimätning, vilka via CombiQloud kan ge insikter för att optimera service och underhåll samt skapa nya affärsmöjligheter.

PRODUKTER

Robusta sensorer

Våra robusta sensorer är speciellt utformade för att klara av de mest krävande industriella miljöerna. Med olika sensoralternativ kan du skräddarsy övervakningen efter dina unika behov. För att samla in data från ISN-sensorerna och överföra den till CombiQloud behövs en basstation.

INDUSTRIAL SENSOR NODE LITE

 • 2 interna sensorer
 • Vibrations- och temperaturmätning
 • Kommunikation med Bluetooth 5.0
 • Firmware over the air (FOTA) uppdatering
 • Stöd för protokoll RS-232, RS-485
 • Internt minne för lagring av data

INDUSTRIAL SENSOR NODE

 • 9 interna sensorer
 • 3 portar för externa sensorer
 • Kommunikation med Bluetooth 5.0
 • Firmware over the air (FOTA) uppdatering
 • Stöd för protokoll RS-232, RS-485
 • Internt minne för lagring av data

BASSTATION

 • Basstationen placeras på strategiska platser i industrilokalerna.
 • Samlar in data från ISN & ISN LITE
 • Inbyggt modem för global mobil datakommunikation 4G LTE/GSM EMEA/Verizon/NTT Docomo.
 • Kommunikation med ISN via Bluetooth 5.0.

INSTALLATION

Enkelt att installera

Vår installationsprocess är enkel och snabb. Genom att börja med en eller flera maskiner kan du snabbt komma igång med att samla in sensorvärden i realtid.

Med våra förkonfigurerade sensorer tar det högst 15 minuter att komma igång. ISN monteras enkelt på din utrustning och skickar sedan sensorvärden direkt till molnet där de bearbetas, analyseras och presenteras i CombiQloud.

COMBIQLOUD

Från datainsamling till insikt

CombiQloud pratar med dig som användare utan krångliga inställningar och inloggningar. Genom CombiQloud samlas data från sensorerna, vilket ger dig nya insikter i hur maskiner och utrustning fungerar. Detta gör det möjligt att fatta välgrundade beslut baserade på fakta.

NOTISER

Upptäck insikterna

Ni får notiser för olika typer av händelser för att kunna göra en bedömning av vilken typ av åtgärd som krävs. Exempel på information du kan få inkluderar att få notiser via e-post eller SMS när en maskin har kört tillräckligt länge, när temperaturen i kylvätskan avviker, eller information om strömförbrukningen för maskinen.

RAPPORTER

Djupdyk in sensorvärden

De sensorvärden som samlas in från våra smarta sensorer kan förutom olika typer av larm ge dig värdefulla insikter med hjälp av visuella rapporter och interaktiva diagram i molntjänsten CombiQloud.

KEY PERFORMANCE INDICATORS

Optimera med KPI:er

I CombiQloud kan vi hjälpa er att anpassa olika KPI:er, så att ni snabbt kan spåra varje resurs som används. Alla sensorvärden samlas in och presenteras på ett lättförståeligt sätt i molntjänsten, vilket innebär ett snabbt och effektivt sätt att hitta förbättringsmöjligheter.

INTEGRATION

Förbättra funktionalitet och öka samarbete

CombiQ erbjuder sömlös integration med andra system via API, vilket möjliggör snabb och effektiv kommunikation. Du kan enkelt komma åt data och dra nytta av plattformens funktioner, oavsett om du ansluter till tredjepartsapplikationer eller bygger anpassade integrationer.

SÄKERHET

Säkerhet i toppklassens

Med avancerad kryptering och säker nätverkskommunikation skyddar CombiQ aktivt dina känsliga data mot obehörig åtkomst eller intrång. Vi säkerställer skydd för dina data och din efterlevnad genom att utnyttja banbrytande kryptering och säker nätverkskommunikation, vilket ger din organisation möjlighet att verka med förtroende, med vetskapen om att dina känsliga data förblir skyddade och efterlevande.

 • Dataskydd
 • Datakryptering
 • Molnleverantör av toppklass


BOKA EN DEMO

Prata med oss

Vill du veta mer eller boka en webbdemo? Kontakta oss för att få en demovisning av våra tjänster eller om du har några frågor eller funderingar.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.