ENERGY INSIGHT SOLUTION

Digital energimätning

En innovativ lösning som övervakar energiförbrukning i produktionsanläggningar

SMARTA SENSORER

Övervaka energiförbrukning

Fördelar med smart energimätning

Snabb och enkel installation på utrustningen.

En kontinuerlig övervakning av energiförbrukningen på utrustningsnivå.

Automatiska energilarm som genererar SMS och email notiser till ansvariga.

ENERGIFÖRBRUKNINGSANALYS

Hur fungerar det?

När sensorn är ansluten till CombiQloud får ni en klar och tydlig förståelse över hur elförbrukningen faktiskt ser ut. Ni kan bland annat se hur många kWh produktionsanläggningen förbrukar i realtid, uppdelad per månad, vecka, dag eller timmes snittförbrukning.

INSTALLATION

Enkel att installera

ENERGIBESPARING

Optimera med KPI:er

I CombiQloud kan vi hjälpa er att anpassa olika KPI:er för energibesparing, så att ni snabbt kan spåra varje resurs som används i produktionsanläggningar. På så sätt kan vi hjälpa till att utvärdera hur ni skulle kunna minska elförbrukningen. Alla sensorvärden samlas in och presenteras på ett lättförståeligt sätt i molntjänsten, vilket innebär ett snabbt och effektivt sätt att hitta förbättringsmöjligheter.

HÅLLBARHETSMÅL

Energimätning formar nya hållbarhetsmål

STORFÖRBRUKARNA

Kontroll på elförbrukning kontra produktion

Med hjälp av energimätaren får ni full kontroll över er elförbrukning och med lite detektivarbete kan ni snabbt hitta vilka enheter som är produktionsanläggningens storförbrukare.

Vi låter er se hur mycket el er produktion faktiskt använder i realtid. Samtidigt kan du genom diagrammen i CombiQloud få insikt om både energiförbrukningen och tillverkningsproduktionen för maskinerna.

STANDBY-LÄGE

En vanlig energitjuv

En vanlig insikt brukar vara utmaningen att hantera energiförbrukningen i just standby-läge, när maskinerna inte används. Det är en vanlig utmaning i flertalet produktionsanläggningar och beror främst på det stora antalet maskiner och utrustning med specifika krav på strömcykliska behov.

Ett konkret exempel är utrustning som behöver elektricitet för att bibehålla en optimal temperatur för hydraulvätskan, oavsett om själva produktionsprocessen är igång eller inte.

RESULTAT

Energiförbrukningen för 9 hushåll i Småland

INTERNA & EXTERNA SENSORER

Fler sensorsvärden

BOKA EN DEMO

Prata med oss

Vill du veta mer eller boka en webbdemo? Kontakta oss för att få en demovisning av våra tjänster eller om du har några frågor eller funderingar.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.