Jobba på CombiQ

Full-stack Developer till CombiQ i centrala Jönköping

CombiQ går in i ett nytt skede och söker en vass Full-stack Developer som vill fortsätta utvecklingen av framtidens lösningar för att digitalisera industrin! Vill du vara med och bidra till ny teknik som verkligen löser problem och skapar nya affärsmöjligheter samt utveckla innovativa IoT-lösningar tillsammans med några av de skarpaste personerna i branschen? Då är CombiQ rätt arbetsplats för dig!

I rollen som Full-Stack Developer är dina primära uppgifter att utveckla och förbättra den molnbaserade plattform CombiQloud. Du kommer med din kompetens bidra till utveckling av tekniken med kundanvändandet och funktion i fokus. För att kunna bidra till ett redan kompetent team behöver du ha gedigen kunskap och erfarenhet inom Back-end och Front-end där du är väl införstådd och bevandrad inom .Net, Azure, Entity, SQL, InfluxDB Cloud, JavaScript och Vue. Vi ser också att du har arbetat med test- och visualiseringsmiljöerna Visual Studio Unit Testing och Moq.

För att passa in i CombiQs team krävs det att du har en ständig hunger och nyfikenhet efter ny kunskap inom teknik och IIoT. Du är öppensinnad, gillar att utforska och testa nya idéer samtidigt som du är bra på att omsätta teori i praktiken. Du är strukturerad, noggrann och håller ordning i de projekt och uppgifter du ansvarar över. Sammanhållningen speglas av lagarbete, glädje och utveckling där vi tror att du kan bidra med samma inställning. I övrigt så är du flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift.

CombiQ erbjuder ett utmanande arbete i en stimulerande miljö där kollegor från olika delar av världen möts och utbyter kunskap och erfarenheter. Du erbjuds också möjlighet att arbete flexibelt, på plats eller hemifrån där just du befinner dig.

Ansök redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ljung Kompetensförsörjning AB. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan utsatt datum. Skulle du ha frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att höra av dig till Marcus Ljung på 0705-187441 alternativt marcus.ljung@ljungkompetens.se

Skicka in din ansökan här!

Ljung kompetensförsörjning är en personligare rekryteringskonsult i Jönköpingsregionen som vill göra det enkelt och säkert för ditt företag att inte bara hitta, utan också attrahera rätt kompetens att vilja jobba hos just ert företag. Vi är branschoberoende och hjälper dig rekrytera kompetens, vare sig det är för en instegstjänst, specialist- eller chefsbefattning inom produktion, teknik, logistik, inköp, ekonomi, försäljning, marknad och IT.

Om CombiQ

CombiQ grundades 2007 i Jönköping. Kontoret finns mitt i Jönköping med närhet till kollektivtrafik och i direkt anslutning till Science Tower där en av Jönköpings mest spännande företagarmiljöer nu byggs. CombiQs målsättning är att vara ett ledande företag i vår nisch och erbjuda de bästa lösningarna. Det gör vi med hjälp av kundnärhet, innovativ teknik och hög kvalitet – men också med en företagskultur som bygger på samarbete, personligt engagemang och att ha kul på vägen. CombiQ är ett företag som levererar en helhetslösning för industriell Internet of Things där elektroniken, molntjänst och vårt samarbete med kunden gör industrin effektivare och lönsammare. Vi har utvecklat innovativa och nydanande IoT-lösningar som kombinerar smart elektronik och webbtjänster. Kunderna är både globala och lokala industriföretag som ligger i framkant av digitalisering av produkter, tjänster och produktion.