Kundcase

Labotek förbättrar den operationella kundservicen med molntjänsten CombiQloud

Labotek Nordic, en ledande leverantör av utrustning till plastindustrin, har ingått ett strategiskt samarbete med CombiQ.

Målet – optimerad service

Ett av de främsta målen med samarbetet är att erbjuda kunderna ett attraktivt serviceerbjudande som innefattar kraftfulla verktyg för att analysera mätvärden, förutsäga trender och fatta datadrivna beslut. Genom att ansluta Labotek Nordics maskiner till CombiQs molntjänst, CombiQloud, kan Labotek Nordics servicetekniker dra nytta av realtidsdata för snabbare analyser. Detta förväntas leda till ökad effektivitet, energibesparingar och förbättrad produktionskvalitet. Labotek Nordic kommer att marknadsföra lösningen under namnet Akkasense, en del av varumärket Akkatek.

Fördelar – snabbare beslut och proaktivt stöd

  • Ett attraktivt serviceerbjudande med kraftfulla verktyg för att analysera data, förutsäga trender och fatta datadrivna beslut.
  • Dra nytta av realtidsdata och utföra snabbare analyser genom anslutning till CombiQloud.
  • Ge proaktivt stöd även när teknikerna inte är på plats.
  • Snabbare beslut och bättre underlag vid servicebesök.

”Vårt samarbete med CombiQ kommer att stärka vår position som en ledande leverantör. Genom att erbjuda våra kunder möjligheten att använda data för att fatta bättre och snabbare beslut kommer vi att göra verklig skillnad i servicen vi erbjuder,” säger Jonas Svensson, VD på Labotek Nordic.

Vill du veta mer?

Med hjälp av vår molntjänst CombiQloud effektiviserar vi processer, sparar energi och förbättrar produktionskvaliteten. Vill du veta mer om hur vi kan lyfta din verksamhet? Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster.

Hör av dig så berättar vi mer