Kundcase

Renz förbättrar paket- och posthantering med smarta fastighetsboxar

En digitaliserad leverans av post och paket i en modern stadsmiljö är en verklig utmaning. Renz, tidigare känt som CombiPlate AB, började som ett projekt långt innan e-handeln hade fått det genomslag vi ser idag. Behovet av ett intelligent sätt att hantera utlämning av paket och post växer för varje dag, då e-handeln och hemleveranserna har ökat rejält under de senaste tio åren. Renz erbjuder smarta brevlådor i olika konfigurationer som passar olika bostadslösningar.

Målet – en utvecklingspartner

Samarbetet med CombiQ inleddes långt innan e-handeln nådde dagens omfattning. Målsättningen var att utveckla en innovativ lösning för att effektivisera hanteringen av paket och post. Med hjälp av CombiQs expertis inom elektronik och trådlös kommunikation har Renz kunnat skapa en modern lösning. Resultatet är en intelligent brevlådelösning som effektiviserar post- och pakethantering och har varit en föregångare för de lösningar som finns på marknaden idag. CombiQ har varit en viktig utvecklingspartner i detta projekt, med expertis inom programvara, antenner och trådlös kommunikation.

Fördelar – intelligent paket- och posthantering

  • Smidig och flexibel hantering av paket och post genom användning av RFID-teknik.
  • Tilldelning av postlåda av önskad storlek för varje leverans, vilket eliminerar storleksproblem.
  • Ökad säkerhet och bekvämlighet för mottagaren som endast får tillgång till en postlåda när det behövs.
  • Effektiviserad hantering och distribution av post och paket i moderna stadsmiljöer.
  • Innovativ teknik som håller jämna steg med den snabbt växande e-handeln.

Vill du veta mer?

Med hjälp av vår kunskap kan CombiQ bistå i utvecklingsprojekt av digitala plattformar för att koppla upp produkter och utrustning eller andra typer av produktkoncept. Vill du veta mer om hur vi kan lyfta din verksamhet? Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster.

Hör av dig så berättar vi mer